Ruha Kollekciók

A La Mariée Budapest többszörösen díjnyertes esküvői ruhaszalon és menyasszonyi ruha kölcsönző egyedülálló menyasszonyi ruha, alkalmi ruha és koszorúslány ruha kínálattal és kedvezményes kölcsönzési és vételárakkal vár minden kedves menyasszonyt Budapest belvárosában!

Szeretnénk azonban felhívni minden kedves menyasszony figyelmét, hogy az általunk forgalmazott világcégek ruhái márkajelzéssel és modellnévvel vannak ellátva, ugyanis ezzel szeretnénk kivédeni az utóbbi időben egyre jobban elterjedő visszaéléseket a menyasszonyi ruha piacon, ahol márkáktól "ellopott" képekkel kínálnak hamisított ruhákat a gyártó cég megnevezése nélkül!

Kölcsönzési árkategóriánk változó, márkától, azon belül kollekciótól, évjárattól függően 100.000.-Ft és 480.000.-Ft között vannak, vételáraink 800.000.-Ft-tól kezdődnek, de konkrét árakról csak személyesen, a ruhapróbán tudunk tájékoztatást nyújtani az esküvői ruhák elérhetőségeinek függvényében, telefonon csak időpont egyeztetéssel kapcsolatban segíthetünk. Amennyiben új menyasszonyi ruha vásárlásán gondolkozik, abban is tudunk segíteni, azonban fontos tudni, hogy új menyasszonyi ruha rendelése esetén a rendeléstől számított szállítási idő 3-5 hónap!"

Pronovias alkalmi ruha kollekció
Koszorúslány ruhák