Esküvői Ruha Kölcsönzés És Áraink

Szeretnéd megtalálni álmaid ruháját, de nem tudod, hogyan kezdj neki az esküvői ruha keresésének? A La Mariée esküvői ruhaszalon lépésről lépésre segít az esküvői ruha kölcsönzés menetében!

1. Kell-e időpontot egyeztetni esküvői ruha próbára és mennyibe kerül?

Mindenképpen, mert ezáltal elkerülhetik a menyasszonyok az esetleges hosszas várakozást és így lehetőségük nyílik egy minimum 1 órás személyre szabott tanácsadásra/ruhapróbára is. Tanácsadónőink hozzáértő szakmai tudásukkal ez alkalommal segíthetnek a menyasszonynak a számára leginkább megfelelő esküvői ruha kiválasztásában! Érdemes azonban minél hamarabb bejelentkezni, mert a késő délutáni és a szombati időpontok már hetekkel előre betelnek, annak ellenére, hogy az ország egyik legnagyobb esküvői ruhaszalonja vagyunk több, hatalmas próbaszobával! Az egy órás ruhapróba díja 5000.-Ft, mely összeget ruhafoglalás esetén beleszámítunk a kölcsönzési/ ill. vételi díjba.

2. Mivel készüljek, vagy mit vigyek magammal a ruhapróbára?

A ruhapróbára nyugodtan hozz magaddal egy pánt nélküli melltartót, mivel a ruhák többsége is az, viszont esküvői cipőre nincsen szükséged, mert vannak „dobogóink”, amelyek helyettesítik a magas sarkú cipőt. És ha kérhetünk, smink nélkül érkezz hozzánk, mivel az alapozó és a rúzs sajnos foltot hagyhat a ruhán. Több időt nyerhetsz a próbához azzal is, ha már előtte a weboldalunkról kigyűjtöd a neked tetsző menyasszonyi ruha modellek neveit egy kis listára és azt elhozod magaddal a ruhapróbára.

3. Mennyibe kerülnek az esküvői ruhák?

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési árai évjárattól, márkától, kollekciótól függően 130.000 Ft - 490.000 Ft között van, amely tartalmazza az egyszeri méretre való igazítást, az egyszeri tisztítást, a vasalást és az abroncsot. Azonban a minőséget tisztelve, maximum háromszor adjuk ki az esküvői ruháinkat, de van, hogy a ruha anyagára, alakíthatóságára, tisztíthatóságára való tekintettel csak egyszer, így az utolsó alkalomra kifutó modellé válnak! Az egyes modellek konkrét áráról személyesen, a ruhapróbán tudunk felvilágosítást adni, e-mail-ben, vagy telefonon sajnos erre nincsen mód, mert az esküvői ruha ár információ a ruhapróba nélkül semmit nem jelent, mivel ruháink elérhetőségei nemcsak napi szinten változnak, de a ruhák testalkatfüggőek is egyben!

Új esküvői ruha vásárlása esetén, márkától, kollekciótól függően 1000€ - 4400€ közötti összeggel kell számolni és ez esetben 4-6 hónap a ruha szállítási határideje. De az esküvői szezon vége felé, minden év szeptemberétől mindig vannak eladósorba került, kifutó modellek is szalonunkban, ezek árkategóriája 150.000.-Ft - 360.000.-Ft között mozog. Esküvői ruháink méretei 32-es mérettől 46-os méretekig vannak. Esetleges foglalásnál a foglalási díj a kölcsönzési díj 50%-a.

4. Honnan származnak a csodálatos esküvői ruhák?

A díjnyertes La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon a spanyol világmárkák, mint a Pronovias, a Rosa Clará – Aire Barcelona és Almanovia kollekcióinak és a Jesús Peiro egyik legnagyobb, hivatalos márkaforgalmazója. Szalonunk évenként többször is képviselteti magát ezen neves világmárkák új kollekcióinak ruhabemutatóin, ahol örömmel válogatjuk ki a következő év legszebb ruháit leendő menyasszonyainknak! Továbbá részt veszünk csapatfejlesztő tréningen is, mint volt a 2014 szeptemberében megrendezett első Pronovias Exclusive Training, ahová a legjobban teljesítő 12 európai Pronovias Premium Dealert hívták meg, s ezen Magyarországot egyedül szalonunk képviselte!
A weboldalunk választékában látható egyes, közkedvelt esküvői ruha modellekből akár több méret is megtalálható szalonunkban, mert arra törekszünk, hogy minden egyes menyasszonynak elérhetővé tegyük ezeket a prémium minőségű, álomszép menyasszonyi ruhákat.

5. Kell izgulnom, ha a menyasszonyi ruha nem pont az én méretem?

Semmiképpen sem! Ne ijedj meg, ha a kiválasztott esküvői ruha nem passzol tökéletesen az alakodhoz, hiszen ezek konfekció méretek és mindenkinek más és más az alakja! Nyugodtan bízz meg a szakértelmünkben, addig el sem engedünk Téged, amíg minden egyes részlet nem olyan, mint ahogy azt Te elképzelted!

6. Mindegyik esküvői ruhának van uszálya?

Igen, az esküvői ruhák 99%-ának van uszálya, de az uszály könnyű kezelhetőségéről mi gondoskodunk! Menyasszonyi ruháinkat úgy adjuk ki, hogy az uszály felgombolható/elrejthető legyen, ha már nem lenne rá szükséged! Tanácsadónőinktől profi segítséget kapsz, hogy hogyan lehet könnyen felcsatolni az uszályt és hogy hogyan tudnak a beavatott barátnők a nagy napon mindenben a segítségedre lenni! Így minden gond nélkül viselheted és tündökölhetsz az álomruhádban!

7. Mennyi időre szól az esküvői ruha kölcsönzés?

Egy hosszú hétvégére, azaz akár már csütörtöktől is elvihető a kikölcsönzött esküvői ruha hétfő délelőttig! Amennyiben ettől az időtartamtól szeretnél eltérni, vagy azt meghosszabbítani, úgy - és az adott ruhánál erre lehetőség adódik - előzetes egyeztetés után ebben is tudunk Neked segíteni!

8. Miért lehetek biztos abban, hogy a kikölcsönzött esküvői ruha ugyanolyan gyönyörű lesz az esküvőm napján, mint amikor lefoglaltam?

Mert egyedüli menyasszonyi ruhaszalonként mi limitáljuk az esküvői ruhák kiadását és folyamatosan megújítjuk az esküvői ruha készletünket! A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy minden menyasszony kifogástalan esküvői ruhát viseljen az esküvője napján! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a sok köszönőlevél, amit a szolgáltatásunkkal elégedett menyasszonyainktól kaptunk.